Madklummen

Gastronomisk guide med spot på specialiteter

Gantry 5

Trio Insta Blog

I Sydeuropa findes der masser af gamle familiefirmaer, der stadig fremstiller deres fødevarer efter traditionelle metoder og opskrifter, som er knyttet til deres område.
Her er madkvalitet, rene råvarer og stolte traditioner en del af madkulturen. De aspekter synes jeg er spændende at dykke ned i. Hvordan laver man produkterne? Hvilke krav stilles der? Hvilke traditioner er der knyttet til dem? 

Hvem står bag Madklummen?Jeg hedder Carolina Kromann Wåhlin og er uddannet fra CBS (cand.ling.merc/italiensk) og Journalisthøjskolen. Jeg har arbejdet med fødevarer og gastronomi i omkring 15 år, senest som kommunikationsansvarlig for C & E Gastro-Import, der importerer nogle af de allerbedste specialiteter fra især Frankrig, Spanien og Italien.

Det er også spændende at se råvarerne få liv, så derfor har jeg været ude og interviewe mange køkkenchefer, som er kunder hos Gastro-Import, for at se, hvordan de bruger de forskellige produkter. Håber, det kan inspirere!

Og så har der sneget sig nogle indlæg ind på bloggen, som i mine øjne er interessante/spændende/sjove i mad-sammenhæng.

De fleste af billederne på bloggen er taget af Benita Marcussen.

Når man omgiver sig med gode sager, er det naturligt, at man bliver inspireret af dem. Men bloggen er affødt af min egen interesse for produkterne. Og holdningerne og ordene er helt mine egne!

Du er velkommen til at kommentere her bloggen, alternativt kan du sende mig en mail på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Carolina-Chianti
    Gå aldrig ned på udstyr!
Her er bloggeren med
blok og pen i
de rette omgivelser!