Madklummen

Gastronomisk guide med spot på specialiteter

Gantry 5

Trio Insta Blog
Kan man lave en madblog uden opskrifter? Kan man interessere sig for mad uden at være kok eller køkkenleksikon? Svaret er: Ja!

På denne blog finder du ingen opskrifter på chokoladekage eller linsesuppe. Det lader jeg de mange andre madbloggere om!

Kort om mig: Jeg hedder Carolina Kromann Wåhlin og er uddannet fra CBS (cand.ling.merc/italiensk) og Journalisthøjskolen. Jeg arbejder som web-kommunikationsansvarlig for C & E Gastro-Import, der importerer nogle af de allerbedste specialiteter fra især Frankrig, Spanien og Italien. Jeg har arbejdet med forskellige aspekter af fødevareområdet i omkring 15 år.

Min blog fokuserer især på de sydeuropæiske specialiteter, fordi sydeuropæerne har det hele: Madkultur, madkvalitet, rene råvarer og stolte traditioner. Fine ord, som også fylder meget i Danmark, men ofte på et mere abstrakt plan, der roterer omkring gode intensioner.

I Sydeuropa findes der masser af gamle familiefirmaer, der stadig fremstiller deres produkter efter de traditionelle opskrifter, som er knyttet til deres område. Det er de historier, der især interesserer mig: Hvordan fremstilles produkterne? Hvilke krav stilles der? Hvilke traditioner er der knyttet til dem?

Det er også spændende at se råvarerne få liv, så derfor har jeg været ude og interviewe mange køkkenchefer, som er kunder hos Gastro-Import, for at se, hvordan de bruger de forskellige produkter.

Og så har der sneget sig et par andre indlæg ind på bloggen, som i mine øjne er interessante/spændende/sjove i mad-sammenhæng.

De fleste af billederne på bloggen er taget af Benita Marcussen, som er C & E Gastro-imports faste fotograf.

Når man omgiver sig med gode sager, er det naturligt, at man bliver inspireret af dem. Men bloggen er affødt af min egen interesse for produkterne. Og holdningerne og ordene er helt mine egne!

Du er velkommen til at kommentere her bloggen, alternativt kan du sende mig en mail på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Carolina-Chianti
    Gå aldrig ned på udstyr!
Her er bloggeren med
blok og pen i
de rette omgivelser!