Madklummen

Gastronomisk guide med spot på specialiteter

Gantry 5
1 minute reading time (149 words)

Vild med gris: Grise-accessories, part 5

Landrace3

Det må da være en passende måde at afslutte 2014 på: Med årets sidste grise-accessory! Du har måske set frimærket med den sortbrogede gris (gammel dansk landrace) før. Det er en hyldest til Claus Meyer, der fyldte 50 år i år, og til æbleflæsk og Det Nordiske Køkken. Tre temaer, der egentlig opsummerer året ganske godt....

Hvert år jo grisens år - i hvert fald her på bloggen! Så jeg synes, at 2014 også skal afsluttes med en hyldest til vores ven. Frimærket er fantastisk fint, og grisen ligeså. Den sortbrogede gris smager i øvrigt også godt, og opdrættes frit flere steder i Danmark, bl.a på det økologiske gods Knuthenlund på Lolland (læs mere om gourmetgrise ved at klikke her)
Claus Meyer behøver ingen nærmere præsentation, han har også gjort det godt i 2014! Og æbleflæsk var i øvrigt med i finalen om at vinde prisen som Danmarks nationalret...

Øjj, økologi er for alle...
Har du været i kontakt med grise for nylig?
 

Kommentarer

Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.
Already Registered? Login Here
Gæst
fredag, 19. oktober 2018